Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Το νέο, εντυπωσιακό τρείλερ της ταινίας ''Miss Peregrine's Home for Peculiar Children''



Η εταιρία παραγωγής 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της ταινίας Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ransom Riggs. Στη ταινία, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Asa Butterfield, Chris O’Dowd, Ella Purnell, Allison Janney, Rupert Everett, Terence Stamp, Judi Dench και Samuel L. Jackson.
Από τον οραματιστή σκηνοθέτη, Tim Burton, και βασισμένο στο μυθιστόρημα, έρχεται στις αίθουσες μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία. Όταν ο Jake ανακαλύπτει στοιχεία για ένα μυστήριο που εκτείνεται σε εναλλακτικές πραγματικότητες και εποχές, αποκαλύπτει ένα μυστικό καταφύγιο γνωστό ως «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children».


 Καθώς γνωρίζει τους διαμένοντες και τις δυνατότητες τους, ο Jake αντιλαμβάνεται ότι η ασφάλεια είναι μια ψευδαίσθηση και ο κίνδυνος ελλοχεύει υπό την μορφή ισχυρών, κρυμμένων εχθρών. Ο Jake πρέπει να συνειδητοποιήσει ποιος είναι αληθινός, ποιον πρέπει να εμπιστευτεί και ποιος είναι ακριβώς ο ίδιος.
Το μυθιστόρημα του Ransom Riggs εκδόθηκε το 2011 και ακολούθησε ένα δεύτερο βιβλίο το 2014 (ως μέρος τριλογίας), με τον τίτλο «Hollow City».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου