Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

O Τζον Μάλκοβιτς είναι ο Αλμπερτ Αϊνστάιν, ο Αλφρεντ Χίτσκοκ, η Μέριλιν Μονρό...




 Το νέο πρότζεκτ του φωτογράφου Σάντρο Μίλερ αποτελείται από μια σειρά διάσημων φωτογραφιών με νέο μοντέλο τον Τζον Μάλκοβιτς. Και είναι απλά υπέροχες!
«Ο Τζον είναι ο πιο ευφυής, παραγωγικός άνθρωπος που γνωρίζω. Η ιδιοφυία του δεν έχει ανάλογο. Μπορώ να προτείνω μια διάθεση ή μια ιδέα και μέσα σε μερικά λεπτά, κυριολεκτικά γίνεται ο χαρακτήρας που θέλω μπροστά στα μάτια μου. Εδειξε τόση εμπιστοσύνη στο έργο μου και σε όλη τη διάρκεια της παραγωγής. Νιώθω ευλογημένος που τον έχω σαν φίλο και συνεργάτη.»
Σε μια σειρά φωτογραφιών με τον γενικό τίτλο «Malkovich, Malkovich, Malkovich: Homage to photographic masters», ο Σάντρο Μίλερ ξανασυνθέτει από την αρχή μερικές από τις πιο διάσημες φωτογραφίες όλων των εποχών με βασικό θέμα τον Τζον Μάλκοβιτς. Το πρότζεκτ θα παρουσιαστεί στην γκαλερί Catherine Edelman Gallery στο Σικάγο από τις 7 Νοεμβρίου και αποτελεί εκτός από μια απολαυστική σειρά πορτρέτων και μια ακόμη απόδειξη πως μπορεί ο Τζον Μάλκοβιτς να απέχει από καλούς ρόλους στο σινεμά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που γνώρισαμε ποτέ - μοναδικός στις μεταμορφώσεις, ακόμη κι αν αυτές είναι από τον Τζον Λένον μέχρι τον Τσε Γκεβάρα και από τον Αντι Γουόρχολ μέχρι τη Μέριλιν Μονρό. 

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοούμε.