Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

To Fall look του Dior εμπνευσμένο από τον Πύργου του Άιφελ




Το νέο "Skyline" Look του Dior σχεδιασμένο από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του μακιγιάζ Dior εξερευνά τις άπειρες δυνατότητες γλυπτικής του προσώπου, μέσα από τη χρήση της αντίθεσης φωτός και σκιάς.

Με αυτό τον τρόπο ο Peter Philips τιμά τη γυναίκα Dior που τολμά να πειραματιστεί για να κατακτήσει την τελειότητα στα σμιλεμένα με επιδεξιότητα χαρακτηριστικά της.
Ζωντανεύει το βλέμμα της με τα φθινοπωρινά παγωμένα μπεζ, τα εμπλουτισμένα με κόκκινο καφέ, τα μπρούντζινα ροζ ή τις αποχρώσεις της σαμπάνιας με τους μεταλλικούς τόνους και ομορφαίνει τα χέρια της με την υπέρτατη κομψότητα του μανικιούρ στους τόνους της σοκολάτας.
Προκειμένου να ενσωματώσει στο νέο Look το αρχιτεκτονικό σχέδιο, η συλλογή "Skyline" αντλεί έμπνευση από τη μεγαλειώδη κατασκευή του Πύργου του Άιφελ, που κυριαρχεί στον ορίζοντα της πόλης, τραβώντας από παντού την προσοχή. Είναι μια ωδή στα φθινοπωρινά χρώματα του Παρισιού που δημιουργούν μια ομορφιά απελευθερωμένη από κάθε είδους κλισέ.