Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Το Vanity Fair απαθανατίζει τις πρωταγωνίστριες της χρονιάς με το φακό της Ανι Λίμποβιτς

Στο τεύχος Φεβρουαρίου του Vanity Fair, παραδοσιακά αφιερωμένο στο Χόλιγουντ, η διάσημη φωτογράφος στήνει μπροστά στο φακό της τις ηθοποιούς που ξεχώρισαν αυτή την κινηματογραφική σεζόν.

Λίγο πριν από την απονομή των Οσκαρ, το καθιερωμένο ετήσιο αφιέρωμα του Vanity Fair στο Χόλιγουντ είναι κάτι σαν παράδοση για το διάσημο αμερικανικό περιοδικό, φιλοξενώντας πορτρέτα όχι τόσο αποκλειστικά των υποψήφιων ηθοποιών αλλά γενικότερα των ερμηνευτριών που ξεχώρισαν μέσα στην κινηματογραφική χρονιά.
Φέτος, μοιάζει να στρέφει περισσότερο το ενδιαφέρον του στο νέο αίμα (από τις υποψήφιες για το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου απουσιάζουν οι βετεράνοι Μέριλ Στριπ και Ιζαμπέλ Ιπέρ), βάζοντας δίπλα στις καταξιωμένες Νάταλι Πόρτμαν, Εϊμι Ανταμς και Εμα Στόουν, νεαρότερες συναδέλφους τους όπως η ήδη βραβευμένη με Οσκαρ Λουπίτα Νιόνγκ’ο και οι αδελφές Φάνινγκ, ή ηθοποιούς που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους, όπως η ποπ σταρ Τζανέλ Μονέ και η Αγια Ναόμι Κινγκ.
Μπορείτε να τις θαυμάσετε όλες παρακάτω, φωτογραφημένες όπως συνήθως με το φακό της Ανι Λίμποβιτς.

Emma Stone 607  
Εμα Στόουν - «La La Land»


To Vanity Fair ανακηρύσσει την Τζένιφερ Λόρενς ως την σταρ που δεν χρειάζεται σενάριο!



Μια κινηματογραφική σταρ (όχι σαν όλες τις άλλες) για το κλείσιμο της χρονιάς, στο τελευταίο εορταστικό κατακόκκινο εξώφυλλο του 2016.