Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Η Σοφία Λόρεν και ο Τζουζέπε Τορνατόρε φέρνουν ναπολιτάνικο αέρα στη διαφήμιση (video)

Η μεγάλη ιταλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια των Dolce & Gabbana που γυρίστηκε σε νησί της Σικελίας.

Βίντεο: Η Σοφία Λόρεν και ο Τζουζέπε Τορνατόρε φέρνουν ναπολιτάνικο αέρα στη διαφήμιση

Ο ιταλικός οίκος μόδας, έδωσε στη δημοσιότητα ένα συναρπαστικό πρώτο βίντεο, με την Σοφία Λόρεν, την Τετάρτη. Το θέμα του κλιπ, θέλει την, ογδοντάχρονη πια, σταρ στο ρόλο μιας μαμάς, όπου στρώνει στη δουλειά τους πέντε γιους της, για να την βοηθούν να ανακαινίσει τη βίλα της.
Το κλιπ σκηνοθετήθηκε από τον ιταλό μαέστρο του μαγικού ρεαλισμού, Τζιουζέπε Τορνατόρε,
πράγμα που εξηγεί την, κινηματογραφικής μεγαλοπρέπειας, απαστράπτουσα ομορφιά αυτών των 16 δευτερολέπτων και τη μουσική υπογράφει ο μεγάλος Ενιο Μορικόνε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόρεν, συνεργάζεται με τον διάσημο οίκο μόδας. Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, βγήκε στην αγορά και το κραγιόν της Sophia Loren No. 1.
Οι Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα, έχουν πει για τη Λόρεν: «την ευχαριστούμε για την ομορφιά της, σε ευχαριστούμε που είσαι η αγαπημένη του κόσμου και σ' ευχαριστούμε που είσαι ένα έμβλημα της μεγάλης οθόνης και της ιταλικής ομορφιάς», ενώ έχουν τονίσει ότι ήταν πάντα μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για εκείνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου