Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Έπεα πτερόεντα…

ΡΕΝΑ ΔΙΑΚΙΔΗ - ΡΟΔΟΣ NEWS - ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Ø  Χατζής Χατζηευθυμίου: «Κάποιοι δε με ήθελαν Δήμαρχο, ήταν ενοχλητική για αυτούς η παρουσία μου στο Δήμο Ροδίων. Χρησιμοποιήθηκε κάθε μέσο. Λάσπη, ίντριγκες και εκμαυλισμοί συνειδήσεων. Ένα αηδιαστικό, από κάθε πλευρά, παρασκήνιο».
Ποιός ήταν εκείνος ο δήμαρχος που είχε στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά επέμενε να λέει ότι δεν χρωστάει τίποτα στο κόμμα του; Ποιος είχε χαρακτηρίσει  υπουργούς  της γαλάζιας κυβέρνησης «persona non grata»;  Σήμερα γιατί , αποχωρών,  διαμαρτύρεται;

Ø  Βασίλης Μπρακουμάτσος: «Με ενθουσίασε η απόφαση συνέχειας πολιτικής πορείας του Στάθη Κουσουρνά να προσπαθήσει για το καλύτερο μέλλον της Ρόδου  χωρίς σκέψη για τη βουλευτική του ιδιότητα, που άξια κατέκτησε».
Και την οποίαν ουδόλως διακινδύνευσε! Αν το είχε κάνει, ο ενθουσιασμός του κ. Περιφερειάρχη θα ήτο ακόμη μεγαλύτερος!

Ø  Χαράλαμπος Κόκκινος: «Στην ιστορία και στην πολιτική ζωή του τόπου καταγράφονται  τόσο οι «μαχητές» όσο και οι «προδότες» που απουσιάζουν από τη μάχη».
Φίλτατε Μπάμπη, την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς…

Ø  Γιώργος Χατζημάρκος : «Στις εκλογές κάνεις φίλους, κάνεις εχθρούς. Δεν νομίζω να κέρδισα περισσότερους εχθρούς, ήμουν ήδη στην κορυφή».
Αυτό είναι παρήγορο. Όταν έχεις  χτυπήσει κορυφή, πόσο πιο πάνω να φτάσεις; 

Ø  Δημήτρης Γάκης: «Η βαρκούλα της ελπίδας θα σκίσει τα τρικυμισμένα νερά της αυτοδιοίκησης. Η δημοτική αρχή «δεν θα περάσει καλά» αν δεν αλλάξει τη ρότα του δήμου».
Τέτοια τους λες αγαπητέ Δημήτρη και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην καθίσεις στο έδρανο του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου