Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Κτηνωδία! Welcome to Rhodes


Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό άγριας κακοποίησης αδέσποτου σημειώθηκε στη Ρόδο, αυτή τη φορά στο "τουριστικό" Φαληράκι.
Άγνωστοι δράστες δηλητηρίασαν ένα άτυχο σκυλάκι καταδικάζοντάς το σε βασανιστικό θάνατο για να ικανοποιήσουν τα άρρωστα ένστικτά τους.

Και όχι μόνο αυτό. Μια ζωόφιλος της περιοχής, από το εξωτερικό, η οποία το τάιζε και σκόπευε να το πάρει στο σπίτι της αλλά δεν πρόλαβε, έπαθε σοκ όταν το αντίκρισε, αφού οι δράστες, όχι μόνο το δηλητηρίασαν αλλά έδεσαν με μεσίνα, - άγνωστο γιατί -  τα πισινά του πόδια. Προφανώς για να κάνουν το θάνατό του ακόμη πιο βασανιστικό!!! Η γυναίκα αυτή με κλάματα κατήγγειλε το περιστατικό και μη ξέροντας τι άλλο να κάνει για να εκφράσει την οργή της άφησε δίπλα στο νεκρό ζώο ένα χαρτόνι στο οποίο έγραψε: «Welcome to Rhodes – Greece!!!».
Η εικόνα του άτυχου ζώου και τα κλάματα της γυναίκας κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου μέσα από ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Και μη τολμήσει κανένας να ισχυριστεί ότι η δημοσιοποίηση του συμβάντος – ένα από τα πολλά τον τελευταίο καιρό  - συνιστά δυσφήμιση της Ρόδου στο εξωτερικό. Ας σταματήσει επιτέλους ο στρουθοκαμηλισμός και η ασυλία αυτών των τεράτων, στο όνομα της Ρόδου.
http://www.newskosmos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=16571:2010-07-27-17-27-36&catid=31:2009-11-28-16-14-18&Itemid=55