Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Η Ρόδος «πρωταγωνίστρια» σε μία υψηλής αισθητικής φωτογράφιση μόδας του Αμερικανικού LIVID Magazine


Άκρως εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα της φωτογράφισης μόδας που πραγματοποίησε στη Ρόδο ομάδα του “LIVID Magazine”, το οποίο κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη. Η φωτογράφιση προβάλλει με μοναδικό τρόπο το απέραντο γαλάζιο, την ηλιοφάνεια, τα μνημεία και τις φυσικές ομορφιές του «σμαραγδένιου νησιού» στην αμερικανική αγορά.
To LIVID, είναι μια τριμηνιαία, εναλλακτική έκδοση η οποία εστιάζει στη σημερινή σύγχρονη παγκόσμια κουλτούρα. Με έμφαση στην ποιοτική-καλλιτεχνική απεικόνιση, το LIVID προβάλλει την τέχνη της μόδας και τον κόσμο της ομορφιάς προσπαθώντας ταυτόχρονα να αναδείξει το εγγενές lifestyle των μυριάδων πολιτισμών του Κόσμου. Το περιοδικό έχει απήχηση σε ένα αναγνωστικό κοινό με υψηλή αισθητική.

 


Οκταμελής ομάδα με διευθυντή παραγωγής τον κ. Daniel Watson και καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Joseph Cartright επισκέφθηκε τη Ρόδο με σκοπό να αφιερώσει μεγάλο μέρος της καλοκαιρινής έκδοσης του LIVID στο «νησί του ήλιου». Ως τόποι φωτογράφισης επιλέχθηκαν η Λίνδος, η Μονόλιθος και η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Ο κ. Cartright ανέδειξε μέσα από το φακό του γνωστές και όχι τόσο προβεβλημένες πτυχές του νησιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον κοσμοπολίτικο-πολυπολυτισμικό και νησιωτικό αέρα της Ρόδου. Προέκυψαν τελικά τρία διαφορετικά editorial μόδας που τιτλοφορούνται: “Home of Gods”, “Travelers Place” και “Gladiators”.


Επισημαίνεται, ότι η φωτογράφιση μόδας έρχεται ως αποτέλεσμα του περσινού δημοσιογραφικού ταξιδιού που συνδιοργάνωσε το Τμήμα Τουρισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Γραφείο του ΕΟΤ Νέας Υόρκης-Καναδά. Ο κ. Daniel Watson που συμμετείχε στο συγκεκριμένο ταξίδι, αποφάσισε να επιστρέψει στη Ρόδο για να πραγματοποιήσει το πρώτο από τα τέσσερα project που υλοποιεί κάθε χρόνο το LIVID σε διεθνείς προορισμούς (οι επόμενοι σταθμοί του περιοδικού είναι η Νότιος Αφρική, η Σρι Λάνκα και το Βιετνάμ). Ο ίδιος δηλώνει γοητευμένος από τη μαγεία της Ρόδου, τα φυσικά της τοπία, την σπουδαία ιστορία, τα μνημεία της αλλά και από την πηγαία φιλοξενία. Ο Joseph Cartright δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πλούσια εναλλαγή τοπίων που προσφέρει η Ρόδος και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που παρέχει για την παραγωγή δημιουργικού περιεχομένου.grafida.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου